Close

QUATTROMED III

MASAŽNA PODLOGA QUATTROMED III – VAŠ NOVI ČAROBNJAK ZA MASAŽU

Na novom Ouattromed III obične plastične glave zamenjene su glavama od žada. Prirodna svojstva žada pojačana su funkcijom grejanja i na taj je način masaža još intenzivnija. Toplina polako prožima kamen i postaje primetna tek nakon nekoliko minuta. Već tokom faze zagrejavanja tkivo se opušta zahvaljujući vertikalnim i kružnim pokretima i napetost popušta.

 

Vibracija, koja se po želji može uključiti i isključiti, takođe podstiče prokrvljenost i rad limfnog sistema. Na taj način pospešujete krvotok i odstranjivanje toksina.

 

POBOLJŠAJTE KVALITET ŽIVOTA – TRAJNO

 

Veliki broj medicinskih istraživanja dokazuju ogroman potencijal ove terapije. Već nakon relativno kratkog roka upotrebe, telo postaje fleksibilnije i pokretnije. Dugotrajna napetost je u potpunosti odstranjena i sprečava se ponovno nastajanje iste.

 

Fleksibilnost kičme je trajno poboljšana, primetan uspeh postiže se već nakon prve upotrebe; telo je zdravo i opušteno. Već nakon kratkog vremena redovne upotrebe primećuje se značajno poboljšanje zdravlja i bolovi se trenutno ublažavaju.

 

Zahvaljujući dodatnom adapteru na 12 volti možete koristiti svoj Quattromed III u svom automobilu/kamionu, kamp-kućici ili kamperu. Vaš lični maser-terapeut, jednostavan za rukovanje, transport i uvek spreman za upotrebu, a zahvaljujući adapteru 12 V, može se upotrebljavati i u automobilu.

Tehnički podaci

Dimenzije 75 x 46 x 8 cm
Masa: 7,8 kg
Napajanje: AC 100 -240 V ~ 50 /60 Hz
DC 12 V, 3500 mA
Snaga: 42 Watt
Vreme rada: 15 min.
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress