Close

Sauna Ćebe-Kućna Sauna

INFRA CRVENA SAUNA PREMIUM

Najvažnije:

  • Kućna sauna sa dubokom toplotom kroz infracrvenu tehnologiju zračenja
  • Visoka bezbednost zahvaljujući nano-ugljeničnim vlaknima kablova i zaštiti od pregrevanja
  • 3 zone grejanja pojedinačno podesive: 25 – 80 stepeni
  • Ušteda prostora, prenosiva i jednostavna za korišćenje

Efekat i primena:

  • Relaksacija za telo i um
  • Jača imuni sistem i poboljšava kvalitet sna
  • Detoksikacija znojenjem
  • Stimuliše cirkulaciju krvi i metabolizam
  • Povećava sagorevanje kalorija

Zagrevanje organizma upakovanog u ovo električno ćebe pruža efekat saune čime se utiče na celokupan organizam-ubrzava se cirkulacija,podstiče bolji metabolizam i brža regeneracija ćelija.

Zagrevanjem se utiče na masne naslage koje se pretvaraju u slobodne masne kiseline pa ih organizam može absorbovati i prirodnim putem izbaciti. Još jedna od koristi zagrevanja je i stimulacija fibroplasta da proizvode novi kolagen čime se učvršćuje koža

OPIS

Čisti telo i podržava mršavljenje

Naše infracrveno ćebe za mršavljenje promoviše sagorevanje masti i čisti telo.
U ćebetu-sauna možete sagoreti i do 600 kalorija, što infracrvenu saunu čini dobrim dodatkom mršavljenja.
Infracrvena toplotna energija se koristi za omekšavanje i rastvaranje vaših masnih ćelija.

Jača imuni sistem

Toplotna energija ima efekat obnavljanja ćelija i poboljšava imuni sistem, cirkulaciju krvi i metabolizam organizma. Kao tehnologija, infracrveno zračenje se ovde koristi da obezbedi duboku, prodornu toplotu koja greje telo kako iznutra tako i spolja, što rezultira dubokim znojenjem.

Napomene

Kada počne program lečenja, zatvorite oči, opustite mišiće i fokusirajte se na disanje. Neka vaše telo potone duboko u prostirku i uživajte. Sada takođe možete da uključite meditaciju, audio knjigu ili omiljenu muziku.

POSLE 15 MINUTA – Misli prestaju da kruže, telo se zagreva. Opuštanje počinje. Stanje je slično početku meditacije. Vaše telo počinje da sagoreva kalorije, slično vežbanju. Može biti i do 600 kalorija po sesiji.

POSLE 30 MINUTA – Polako počinjete više da se znojite! Sve češće osećate opuštanje. Telo počinje da oslobađa hormone sreće. Osećate se zadovoljnije. Stres je zaboravljen.

POSLE 60 MINUTA – Vaše telo je ponovo u ravnoteži. Opušteni ste i osećate novu energiju. Sijaju i imaju sjaj saune na licu. Nakon brzog tuširanja, možete da skliznete na spavanje ili da započnete dan energično.

Dimenzije

Dimenzije180x180cm, 190x190cm