Close

Masažna fotelja HILTON III

Najprodavanija masažna fotelja u poslednja 3 meseca na evropskom tržištu

Novi model masažne fotelje iz porodice Casada Hilton – Hilton III je lansiran sredinom meseca maja 2018. godine.

Novi model masažne fotelje iz porodice Casada Hilton – Hilton III je lansiran sredinom petog meseca 2018. godine. Kao pripadnik porodice Hilton, ovaj model masažne fotelje vam garantuje besprekoran osećaj masaže, razne napredne tehnike upravljanja kao i senzore koji prate položaj i opterećenje vašeg tela.

Osim toga, ova je fotelja na mnogim tržištima, pogotovi onim zahtevnijim evropskim, proglašena za kraljicu dizajna u svojoj kategoriji. Jednostavno, od kada je počela proizvodnja, povremeno se ne stignu proizvesti dovoljne količine, obzirom na potražnju za ovim modelom. Izvrsne performanse uz nemačku pouzdanost garancija je da je masažna fotelja Hilton odlična odluka koju možete napraviti kada birate masažnu fotelju.

Neke od posebnosti su – vrlo veliki pomak masažnih glava od vratnog područja do glutealne regije (stražnjice), posebno precizni vazdušni jastuci za limfnu drenažu, veliki i pregledan daljinski upravljač sa stalkom te interaktivnim ekranom, a u ovom modelu Hiltona i serijski ugrađena blue tooth veza, koja omogućuje uključivanje licencirane Casadine opcije Brain Tronics®

Tehnički podaci

Dimenzije uspravno 80 x 116 x 140 cm
Dimenzije polegnuto: 80 x 88 x 173 cm
Masa: 86 kg
Napajanje: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Snaga: maks. 230W
Vreme rada: 15 min.
Braintronics: 21 min.
Boja: smeđa, siva
Položaji/dimenzije:
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Neke od funkcija: