Close

Masažna fotelja Casada Skyliner A300

Casada Skyliner A300 – nemački kvalitet!

Ova fotelja menja perspektivu i način razmišljanja o uređajima za masažu. Čak i oni koji misle da su sve videli po pitanju masažne tehnologije, ostaju bez teksta kada probaju tretman u Casadinoj business klasi. Skyliner kombinuje brojne masažne tehnike kao što su; gnječenje, lupkanje, rolanje, bockanje, pljeskanje, stiskanje itd. sa aktivnim programima promene vazdušnog pritiska ili položaja u određenoj telesnoj zoni, što rezultira osećajem lebdenja, bestežinskog stanja, opuštajuće antistresne terapije ili pak kiropraktičarskih zahvata rastezanjem – sve zavisno od toga koju ste od bezbrojnih mogućnosti podesili.
Naravno, uz osnovna podešavanja, brojne su varijante dodatnih ugađanja prema potrebama osobe koja koristi uređaj. Uključen je i zvučni kao i ventilacioni sistem, kao i grejanje tela kao i magnetna terapija za određene telesne zone.

Masažna fotelja Casada Skyliner A300, je promovisana u novembru 2014. Osim vrhunskog dizajna, pažnju privlače brojne inovacije, koje nudi ova fotelja za masažu – senzori za predmete iza fotelje (blokira pomeranje fotelje, ako se iz nje nađe predmet ili osoba, kako bi se umanjila mogućnost oštećenja ili povrede), sistem ventilacije, novi audio sistem sa malim ali “moćnim” zvučnicima kao i mogućnosti povezivanja kablom i pomoću “bluetooth” priključka, poboljšane 3D i zeroG opcije, razvlačenja i kiropraktički zahvati, masaža nogu i stopala sa traženjem prstiju, ahilove tetive, listova…, memorisanje omiljenih masažnih programa za brži pristup – kao i brojne druge opcije i tehnike masaže.

Tehnički podaci

Dimenzije uspravno 142 x 86 x 123 cm
Dimenzije polegnuto: 220 x 86 x 96 cm
Masa: 145 kg
Napajanje: AC 220 – 240 V ~ 50 / 60 Hz
Snaga: 250W
Automatsko vreme rada: 15 min.
Manualno vreme rada: 40 min. (maksimalno)
Boja: Krem, tamno siva
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress